dimarts, 8 de gener del 2008

GAVARNIE, BOUCHARO.



GAVARNIE.

El parc nacional de Gavarnie es un dels espectacles de la natura, que no es pot perdre qui viatgi per aquesta zona dels pirineus. La pujada comença a Luz Saint Sauveur i te una distancia de 17 km. es llarga pero hi ha bastans descansos. el paisatge es molt bonic, i es passa per bastantes zones ombriboles cosa que fa que al mati façi un fred de nassos.

La carretera es bona pero com cuasi totes les d'aqui, estreta i sense arcen. Sort que la majoria dels conductors tenen força respecte als ciclistes, i es extrany que et toquin el claxón o t'adelantin de manera imprudent.




BOUCHARO.


De Gavarnie surt una única carretera, la que va al Col de Boucharo a 13 km de distancia, pel camí deixem enrera el Col de Tentes, última base de telecadires de l'estació d'esqui GEDRE-GAVARNIE.

La carretera es bona, amb gran quantitat d'animals pasturant i voltant per en mitg del paviment, es en aquets que s'ha de vigilar, ja que els cotxes son escassos.



La carretera acaba sobtadament, amb unes grans roques que impedeixen el pas a l'indret que anomenen Boucharo, d'arrere les montanyes hi ha Espanya.Mai com avui despres de 30 km d'ascenció continuada e sentit la sensació que anava alla on Crist va perdre la sandalia.